Juwelier voor uw juwelen en uurwerken in Sint-Truiden te Limburg

Over Juwelier Jehaes

Samen met zijn echtgenote Catherine Baeten startte Ludo Jehaes als meester-uurwerkmaker op 28 november 1962 zijn juwelierszaak aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden.

 

In 1975 drong er zich een uitbreiding op. De leefruimte werd opgeofferd en de winkelruimte vergroot. De etalage werd breder en het aanbod werd ruimer.

 

Geïnspireerd door fijne Zwitserse mechaniek trad dochter Hilde Jehaes in de voetsporen van haar vader als uurwerkmaker en na haar succesvolle studies van goudsmid en edelsteenkundige-diamantair, kwam zij in de belangstelling te staan als laureaat van ontwerpwedstrijden van ‘De Beers'.

 

Met de verhuis naar de Luikerstraat in 1989, groeide de familiezaak uit tot één van de meest gerenommeerde juweliers in Limburg. Door de opbouw van de galerij met 24 aparte etalages ontstond de mogelijkheid om zowel uurwerken als juwelen op een creatieve en overzichtelijke manier tentoon te stellen.

 

In de loop der jaren werden de collecties verder aangevuld, uitgebreid en up-to-date gehouden. Ondertussen kwam ook Hildes echtgenoot, Marc Gakens, de familiezaak versterken. Het team, zowel in het atelier als in de winkel, werd nog versterkt door de aanwezigheid van Liesbet.

 

Juweliers Jehaes is kortom een familiezaak met een enorme keuze, waar een goede service en dienst-na-verkoop beide hoog in het vaandel worden gedragen. Contacteer ons voor meer informatie.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Juwelen
exclusieve juwelen
uurwerken
juweeltjes
juwelen